Posa un QR a la teva vida

Com és això de crear un QR amb la informació de la meva carta? S’adapta al meu negoci en concret?

La tecnologia QR fa anys que dona la opció de fer arribar a la nostra clientela informació concreta i són múltiples les opcions que ofereixen per als negocis turístics. Però si fa uns mesos ens haguessin dit que els faríem servir per substituir les nostres cartes i menús no ho hauríem cregut.

Molt bé. Mirem això del QR. Però, per on comencem? Exactament com ho farem?

Bàsicament tens 2 opcions per incorporar-ho, cada una té els seus pros i contres i depenent de la que escullis hi ha diferents solucions per executar-ho. Per quina et decideixes? Recorda que hauràs de tenir en compte no només com s’adapta a la teva organització interna sinó que també has de pensar en com encaixarà amb els teus clients. I un cop has decidit quina és la teva anem a veure com la fem realitat.

La primera opció és incorporar la carta tal com la tindríem en paper, és a dir, la informació dels plats i el preu. Si ets dels clàssics que pensa que la comanda en paper és el que funciona a la teva cuina o si creus que parlar amb el client mentre li prens nota és un dels teus valors afegits, no ho dubtis. Aquesta és la teva opció. Com ho faràs?

  • Do it yourself (DIY): per fer-ho tu mateix la teva carta ha d’estar publicada a la web. I assegura’t que sigui responsive, que s’adapti bé quan es veu amb el mòbil. Llavors escull algun dels molts programes que et permeten crear un QR i posa-hi la informació del link de la carta. Ja ho tens llest per imprimir el QR en el format que hagis escollit.
  • Plataforma de gestió: pot ser que el teu proveïdor del TPV tingui una opció desenvolupada. Si no, hi ha diferents plataformes disponibles on incloure la informació de la teva carta i et proporcionen el QR en diferents formats. Tot i que hi ha alguna opció gratuïta, la majoria són de pagament. Si n’esculls una assegura’t que la modificació dels continguts estigui inclosa ja que la teva oferta gastronòmica evolucionarà en els propers mesos.

En la segona opció incorporem més accions i no només es permet visualitzar la carta sinó que el client pot fer la comanda i fins i tot el pagament. Aquesta opció permet guanyar temps al client que des de la seva taula pot fer totes les gestions sense esperes i ens estalvia a nosaltres destinar personal a aquestes funcions, amb l’estalvi de diners que suposa. Si volem evitar la despersonalització de la nostra oferta, sempre podem incloure un botó per a sol·licitar l’atenció d’un cambrer. Com ho pots fer?

  • Do it yourself (DIY): si, també tens una opció per fer-ho internament tot i que és més complicada. Si ja disposes d’una plataforma pròpia de menjar a domicili i l’oferta gastronòmica és la mateixa que tens al local, pots incloure com a opció d’entrega “Estic al local, la meva taula és la X”. A més, estaràs promocionant el delivery ja que poden guardar el link per un altre dia.
  • Plataforma de gestió: com en el cas anterior, hi ha plataformes que permeten la gestió completa. En aquest cas hauràs d’utilitzar opcions de pagament i tingues en compte que com que ofereixen un servei més complet el cost també serà més elevat.

I si de tota manera no creus que aquestes opcions siguin adequades al teu establiment, sempre pots escollir opcions offline que t’ajudin a donar caràcter al teu negoci. Així, la pissarra de tota la vida serà una idea totalment vàlida pel teu menú diari. O una carta d’un sol ús amb un disseny atractiu pot tenir una segona vida pel delivery.  

Què et sembla? T’animes amb els QR o et quedes amb alternatives tradicionals? Si vols que t’ajudi a adaptar el teu negoci contacta amb mi o subscriu-te al butlletí per rebre informació com aquesta de tant en tant.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *